Back Street Girls: Gokudols (Anime Yorum)


*

Patronlarını kızdıran bir hata yapan üç yakuza üyesi, canları için yalvarmaktan başka çare bulamaz. Patronları ise J-Pop müzik gruplarının çok para getirdiğini işitmiştir. Patron, bu üç genç adamı cinsiyet değiştirme operasyonu ve estetik ameliyatlara zorlar. Operasyonlar sonrası artık kadın olan bu üç genç, "Gokudoruzu" adında bir kadın idol grubuyla çıkışlarını yaparlar.

10 Bölüm.
Her bölüm 20 Dakika.
2018 Yapım.
Komedi.


*





YORUM


Uzun süredir aradığım 'şeyi' bulmuş gibi hissediyorum. Çok mutluyum. Sanki sürekli bu animeyi arıyormuşum da biranda karşıma çıkmış gibi. Çok beğendim. İlk defa bir animede ve uzun zamandır ilk defa bir yapımda ağzım yırtılana kadar güldüm. Absürt komedi her zaman favorim olmuştur ve anime olarak 'mükemmel bir konu' eşliğinde de izleyince kendimden geçtim resmen. Eğer Japon ve Güney Kore idol sektörüne hakimseniz ya da az çok biliyorsanız sizin için daha keyifli olacağına eminim çünkü olay bu konu üzerinden akıp gidiyor. İlişki yapamamaları, aç kalmaları, şirketlerin eğitim süreçlerini ve daha nicelerini eleştirel bir komiklikle anlatmışlar. Özellikle baş karakterlerin ruhen erkek olması animeyi komiklikte bir üst seviyeye taşımış.




Eğer Asya müzik gruplarını dinliyorsanız grupta illaki bir favoriniz olur, benim de bu anime için bir favorim var, gerçi hepsi mükemmel karakterler :D ama Mari -sarı saçlı- benim favori karakterim oldu. Gerek basuru ve bir takım götsel hastalıkları olsun animeyi bambaşka bir yere taşıdı. Bu konuyla ilgili bir gif de eklemek isterdim ama aşırı spoiye kaçacağını düşündüğüm için eklemedim. 
Absürt komedisi bol Gokudols'u lütfen izleyin, hunharca tavsiye ediyorum. Beğenmeyen olursa gelsin suratıma tükürsün o kadar netim! Yemek yerken video aramaya da son!
Bu arada animeye Netflix'ten ulaşabilirsiniz ya da filmcehennemifalanfilan...




*

Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

Anime Önerileri , Animeler , Anime Yorum , Çerez Anime , 

9 Düşüncelerinİz

  1. Bu aralar gülmeye, bir rahatlamaya falan ihtiyacım var. Ekledim listeye en kısa zamanda izlemeye çalışacağım, tanıtım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle izlemeni öneririm :))))

      Sil
    2. İzlemeye başladım bilee, son iki bölümüm kaldı bitmesine :)

      Sil
    3. Dün gece bitirdim de çok iyiydi harbiden. Kızların/adamların tepkileri, yanlış anlamaları falan komikti, eğlenceliydi yani. Dediklerinde fazlasıyla haklıymışsın. Tekrardan çok sağol öneri için, güldüm yani:)

      Sil
    4. Övünmek gibi olmasın, önerilerim iyidir eheueheue :D

      Sil
    5. Övmek gibi olmasın ama öyleler gerçekten. Dün Mr. Queen' e de başladım :)

      Sil
    6. ayy Mr.Queen de çok iyi <3 Sana iyi seyirlerrrr

      Sil
    7. Teşekkür ederiim :)

      Sil

Düşüncelerini merak ediyorum :)