Şu Sıralar İzlediklerim-Öneriler


♡♡♡♡♡♡♡♡
Yine yaz tatili ve yine boş gezenin boş kalfası ben, umarım bu sene de tatil yapabilirim, tek ve en çok istediğim bu :) Nerdeyse yaz bitti ama olsunn. Bu arada Lol'ü silip yeniden sims 4 yüklüyorum neden derseniz Tiktok yüzünden. Her yerde özendirici sims videolarına denk geliyorum hem de her yerde. Keşfetim sims dolu bu yüzden indirmek farz oldu... Kısa muhabbetimiz bittiğine göre listeye geçelim aşkolar -_-

♡♡♡♡♡♡♡♡


Modern Family

Üç farklı aileyi bir belgesel yönetmeni ve ekibinin gözünden anlatan komedi dizisidir.

6. sezon 8. bölümdeyim ve dizi 11 bölüm.

Puanım: 8/10


Coco

Miguel adındaki gelecek vaadeden genç müzisyen atalarının sihirli dünyasında olağanüstü bir yolculuğa çıkar.

Puanım: 9/10


Kotaro Lives Alone

Küçük bir çocuğun tek başına yaşamak üzere yıkık dökük bir binaya taşınması ve burada yaşayan beş parasız manga sanatçısı komşusuyla arkadaş olması sonrasında gelişen olaylar.

Puanım: 10/10


Hi Score Girl


Akademik ve sportif açıdan yeteneksiz olan kronik bir oyun tutkunu, sonunda müdavimi olduğu oyun salonunda kendine denk birini bulur. Bu, zengin sınıf arkadaşı Akira'dır.

Puanım: 7/10

Soul


Orta okul müzik öğretmeni Joe Gardner, bir jazz grubu ile birlikte çalışan jazz piyanisti olmanın hayalini kuruyordur. Bunun ardından ilk müzisyenlik deneyimini edinir. New York sokaklarında gezinen adam, birden bire kendini kanalizasyona düşerken bulur. Ancak burası aslında farklı bir dünyaya açılıyordur.

Puanım: 8/10


Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi


70'li yıllarda tarihin en büyük kötülerinden biri olma hayali kuran genç Gru ile yolları kesişen Minyonlar'ın, kötülükleriyle nam salan Vicious 6 ekibine girmeye çalışan Gru'ya yardım etmelerini konu ediniyor.

Puanım: 9/10


Thor: Aşk Ve Gökgürültüsü

Tanrıları yok etmeye and içen Gorr the God Butcher'a karşı zorlu bir mücadeleye girişen Thor'un hikayesini konu ediyor. Thor, macera dolu hayatını ardında bırakarak, bu zamana kadar çıktığı yolculuklardan farklı olarak iç huzur yolculuğuna çıkar. Ancak onun huzurlu geçen emekliliği, Gorr the God Butcher olarak bilinen katilin ortaya çıkmasıyla kesintiye uğrar. 

Puanım: 8/10


The Kardeshians

Tanıdığınız ve sevdiğiniz aile yeni bir diziyle, sizlere hayatlarında olup biten her şeyi gösterecek. Kris, Kourtney, Kim, Khloe, Kendall ve Kylie kameralar önüüne yeniden geçerek başlıkların arkasındaki gerçekleri gösterecekler.

Puanım: 7/10


Food Wars


Yukihira Souma'nın hayali babasının restoranında tam zamanlı bir şef olmak ve babasının becerilerini aşmaktır. Ama Yukihira ortaokuldan mezun olduktan sonra babası Avrupa'da aşçılık yapmak için restoranı kapatmıştır. Hayal kırıklığına uğramış olmasına rağmen öğrencilerin sadece %10'unun mezun olabildiği elit bir aşçılık okulundan mezun olan Jouichiro'dan gelen bir meydan okumayla Souma'nın savaşma ruhu canlanmıştır. Bakalım Souma bunlara göğüs gerebilecek mi?

Puanım: 7.5/10


♡♡♡♡♡♡♡♡


˗ˏˋYazımı okuduğunuz için teşekkür ederimˎˊ˗
﹀﹀﹀﹀﹀﹀﹀﹀﹀﹀﹀﹀﹀﹀﹀﹀

                                      :   .

                                     *   ˚ ✵      

                                          .· * • ˚            

                                           ✶   : · •

                                    .· *

                                          ✵ ˚ : ·  

                               * ˚ ✶

                                              ✬       .   · *

                                                          ˚ .Filmler, Film Önerileri, Diziler, Dizi Önerileri, 



Eleştiri, Gözlüklü Yazıyor, Gözlüklü'den Seçmeler.  gözlüklüden seçmeler

0 Düşüncelerinİz

Düşüncelerini merak ediyorum :)