Kırmızı (Animasyon Filmi Yorumu)

 

Konusu: Disney ve Pixar'in 'Kırmızı'sında, 13 yaşındaki, annesinin sorumlu kızı olmakla ergenliğin kaosu arasında kalan, özgüvenli, şapşal Mei Lee'yi izliyoruz. Korumacı, hatta hafif baskıcı annesi Ming, kızının yanından asla ayrılmaz. Bu da bir ergen için talihsiz bir durumdur. Mei arkadaşları, ailesi ve yeteneği arasında denge kurmaya çalışır.

🐼

Aile, Komedi, Fantastik, 
11 Mart 2022
1 Saat 47 Dakika
Disney, Pixar

🐼

KİŞİSEL DÜŞÜNCEM

Uzun zamandır, film izlememe rağmen, blogumda yorumlarını yazmadığımı  fark ettim, o yüzden iki gün önce izlediğim 'Kırmızı' filminin yorumuyla karşınızdayım. Bir çok yönden izlemenizi tavsiye edeceğim bir film oldu. Güncel ergen hayatını her yönüyle ele almışlar ve üstüne komedi-fantastik eklemişler. Disney'in artık animasyonlarını karakter olarak din, dil, ırk şeklinde genişletmesi o kadar iyi ki. Her yeni animasyonda acaba bu sefer hangi ırk başrol olacak demeden edemiyorum, geçmişi telafi ediyorlar herhalde (!)


Filmi izlerken kesinlikle sinir krizinden oturduğunuz koltuğu kemireceksiniz ama keyifte alacaksınız. Özellikle ekranda Mei'nin annesi her belirdiğinde küfür edebilirsiniz ama bu, animasyonun tuzu biberi sayılır eheuehu. Bu arada filmde o kadar gerçekçi bir şekilde ergenliğin altını çiziyorlar ki bayılacaksınız. Erkek bir ünlünün fanı olmak! Herkesin ergenliğinde böyle bir dönemi vardır kesinlikle, Belieberlar, selenatorler falan fişman. Kırmızı filminde de erkek boybandlere değinilmiş :D BTS çakması bir grup koymuşlar filme ama çok iyi olmuş. Kesinlikle izleyin, eğleneceğinize eminim. 
Şimdiden iyi seyirlerr :)



˗ˏˋYazımı okuduğunuz için teşekkür ederimˎˊ˗
﹀﹀﹀﹀﹀﹀﹀﹀﹀﹀﹀﹀﹀﹀﹀﹀

                                      :   .

                                     *   ˚ ✵      

                                          .· * • ˚            

                                           ✶   : · •

                                    .· *

                                          ✵ ˚ : ·  

                               * ˚ ✶

                                              ✬       .   · *

                                                          ˚ .Filmler, Film Önerileri, Disney, Disney+, Animasyon,  Pixar



0 Düşüncelerinİz

Düşüncelerini merak ediyorum :)